De geslachten Vermaat (van der Ma(e)the, Vermaet(h), Roodenburg Vermaat) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 801 - 810 van 832:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tjeerd Sinnema (1945-1996) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tjeerd Sinnema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jansje Hendrika de Ruiter (1945-2011) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jansje Hendrika de Ruiter.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hetty Vermaat (1946-2012) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hetty Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Simon Beijer (1947-2007) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Simon Beijer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van der Duin (1947-2008) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van der Duin.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Cornelis Vermaat (1947-2016) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Cornelis Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teuntje Rientje Vermaat (1948-1970) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teuntje Rientje Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina Hendrika Vermaat (1948-1999) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina Hendrika Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Vermaat (1949-1995) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje van Antwerpen (1951-2015) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje van Antwerpen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.