Het Eiland Schiermonnikoog » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 216:

Klaas van der Laan is overleden op 9 mei 1866 te Schermerhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schermerhorn » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Alida Maria Kuyk is geboren op 25 juni 1866 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Clara Anna de Wijn is geboren op 19 januari 1868 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacobus Remt Mellema is geboren op 20 mei 1868 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jozeph Adrianus van Schijndel is geboren op 27 mei 1868 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Meijer is geboren op 3 augustus 1868 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter van der Ben is geboren op 21 december 1868 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Margaretha Elisabeth Smit is geboren op 24 januari 1869 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Dirk Klik is geboren op 21 september 1869 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Janna Bernardina Visser is geboren op 17 november 1869 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.