Helsloot genealogie

Foto van Lennart Helsloot
De publicatie Helsloot genealogie is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 17.506 personen. Vanwege privacy zijn 5.190 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 5 maart 2024.


Op deze plek doe ik een poging om de (geschiedenis van de) Helsloot familie in kaart te brengen. De familielijnen tot 1930 zijn geheel in kaart gebracht. Ook de familie Helleganger is compleet in kaart gebracht. Met de familie Van der Torre(n) ben ik nog bezig.

Ik ben nu bezig aanvullende persoonlijke gegevens te verzamelen.
Uw hulp is daarbij noodzakelijk. Foto's, verhalen, opmerkingen, correcties en aanvullingen kunnen naar mij gemaild worden.

Lennart Helsloot.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!