De temperatuur op 11 november 1981 lag tussen 3,5 °C en 7,6 °C en was gemiddeld 5,1 °C. Er was 3,7 mm neerslag gedurende 7,2 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van maandag 19 december 1977 tot vrijdag 11 september 1981 was er in Nederland het kabinet Van Agt I met als eerste minister Mr. A.A.M. van Agt (CDA/KVP).
Van vrijdag 11 september 1981 tot zaterdag 29 mei 1982 was er in Nederland het kabinet Van Agt II met als eerste minister Mr. A.A.M. van Agt (CDA).
16 januari » In Karachi wint de Nederlandse hockeyploeg voor de eerste keer in de geschiedenis het toernooi om de Champions Trophy.
2 april » Bernard Hinault wint de zestiende editie van Nederlands enige wielerklassieker, de Amstel Gold Race.
10 mei » Verkiezing van François Mitterrand tot president van Frankrijk. Hij verslaat de zittende president Valéry Giscard d'Estaing met 51,8 tegen 48%.
30 oktober » Lancering van Venera 13, het eerste ruimtetuig dat kleurenfoto's maakt van het oppervlak van Venus.
8 november » In België zijn er provincieraadsverkiezingen.
22 november » Het voetbalduel tussen FC Den Haag en FC Utrecht wordt zes minuten voor rust gestaakt door scheidsrechter Bep Thomas na het afgaan van een vuurwerkbom.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Carlos Fernando Barreto de Meira Lins, "Genealogy cfmeira", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/genealogy-maira-lins/I10477.php : benaderd 22 maart 2025), "Mario Neves Baptista (1913-1981)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.