Genealogische verzameling Van Kuijen

Foto van Jan A.J. van Kuijen
De publicatie Genealogische verzameling Van Kuijen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.456 personen. Vanwege privacy zijn 472 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 15 april 2013.


De genealogische verzameling van Jan A.J. van KUIJEN is opgebouwd rond de kwartierstaten van zijn kinderen en kleinkinderen. Ze betreffen daardoor talloze familielijnen. De verzameling omvat 2912 personen. Om redenen van privacy worden er 572 personen niet gepubliceerd.
Er werd dankbaar gebruik maakt van:
- Stamboom Hoefnagels door Louis Hoefnagels te Asten
- Kwartierstaat Franciscus Stephanus Maria Bonink door Theo Bonink te Uithoorn
- Kwartierstaat Anna Gijsberta Theodora GUEZEN door Theo Bonink te Uithoorn
- "Bloedverwanten van Prins Maurits" door Dr. A.W.E. Dik te Rotterdam, uitgave Zuid-Hollandse Vereniging voor Genealogie "Ons Voorgeslacht"
- "Familie Kuijten" door G.J.A. Schampers, uitgave Stichting Brabantse Regionale Geschiedbeoefening, 1997

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!