Genealogie Mostert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 427:

GERRIT JAN RIJPSTRA en PYTTERTJE BRUINSMA zijn getrouwd op 9 juni 1816 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

TJERK SIBRANDS en AALTJE BLINKSMA zijn getrouwd op 6 juli 1816 in Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

JACOBJEN VERSCHUIL is geboren op 26 oktober 1816 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

MATTHEUS VALK en ELISABETH BLINKSMA zijn getrouwd op 22 februari 1817 in Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

DIRK RIJPSTRA is geboren op 7 april 1817 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

JAN ZWERING is geboren op 24 augustus 1817 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

HIDDE DUIF is geboren op 10 november 1818 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

OEPKE SCHUIL is geboren op 27 januari 1819 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

SYMON VERMEULEN is geboren op 14 maart 1819 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » geboorteregister.

Bekijk suggestie

FOLKERT WERKMAN en GEESKE GROENEVELD zijn getrouwd op 8 oktober 1819 in Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.