Genealogie De Grauw » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 488:

Barbara van Caulil (Nuhl) is geboren op 10 juli 1705 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Petrus Brouwers is geboren op 3 augustus 1706 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Henricus van den Noort is geboren op 8 augustus 1706 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Martina Dirckse van Berendonck (van Bergen) is geboren op 13 december 1706 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Henricus van Caulil (Nuhl) is geboren op 7 oktober 1707 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Cornelius Jansen Audens en Johanna Cornelissen de Grauw zijn getrouwd op 20 mei 1708 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Geertsdr Knaep is overleden op 13 juli 1708 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Klundert.

Bekijk suggestie

Gabriël van den Noort is geboren op 23 juli 1708 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Johannes van de Swalue is geboren op 8 oktober 1708 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Joanna Audens is geboren op 4 maart 1709 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.