Genealogie De Grauw » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 488:

Maria Cornelissen de Grauw is geboren op 26 april 1686 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Elisabetha Brauwers is geboren op 29 september 1687 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Adrianus (Arnoldus) Cornelissen de Grauw is geboren op 29 maart 1688 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Elisabetha Brouwers is geboren op 23 oktober 1688 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Lijntjen Jiskoot (Jiscoot) (Jeijskoot) is geboren op 2 oktober 1689 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Dingemannus Brouwers is geboren op 21 september 1690 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Pieter Arijs Jiskoot (Jeijscoot) en Francina Frans Moermans zijn getrouwd op 7 december 1690 in Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Cornelius Cornelissen de Grauw is geboren op 5 juli 1691 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelissen de Grauw is geboren op 5 juli 1691 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Henricus Cornelissen de Grauw en Wilhelmina Geertsdr Knaep zijn getrouwd op 20 mei 1692 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.