Genealogie De Grauw » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 488:

Aldegondis Jansdr Wachtmans (Wagtmans) is geboren op 15 januari 1698 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Joanna Hendriks de Grauw is geboren op 20 februari 1698 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Tilmannus Cornelissen van Terheijden en Catharina Jans van Suttert zijn getrouwd op 22 januari 1699 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Elisabetha Brouwers is geboren op 14 februari 1700 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Henricus Cornelissen de Grauw is overleden op 10 mei 1702 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Klundert.

Bekijk suggestie

Gisbertus Lindertsen van Caulil (Nuhl) en Cornelia Cornelissen de Grauw zijn getrouwd op 22 oktober 1702 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Leonardus van Caulil (Nuhl) is geboren op 1 februari 1703 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Adrianus Brouwers is geboren op 26 juli 1703 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Adrianus Adriansen van den Noort en Catharina Cornelissen de Grauw zijn getrouwd op 30 september 1703 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Catharina van den Noort is geboren op 6 juli 1704 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.