Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 604:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Poort (overleden in 1841), een kind van Jan Poort en Wijgje de Lange, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over IJsbrand Witte (overleden in 1842), een kind van Jan Pietersz Witte en Antje Ijsbrands Metselaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Majoor (overleden in 1845), een kind van Mijns Cornelis Majoor en Willemtje Janse Bouwman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerarda Majoor

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Dros (overleden in 1845), een kind van Arie Pietersz Dros en Hendrikje Gerrits Bas, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Dros

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Horst (geboren in 1845), een kind van Jan Horst en Janna van der Haar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Majoor (overleden in 1846), een kind van Mijns Cornelis Majoor en Willemtje Janse Bouwman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerarda Majoor

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Daalder (overleden in 1846), een kind van Reijer Daalder en Kuiper Kuiper, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Daalder

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Witte (overleden in 1846), een kind van Jan Pietersz Witte en Antje Ijsbrands Metselaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Hin (overleden in 1847), een kind van Jacob Pieters Hin en Antje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas van den Berg (overleden in 1848), een kind van Harmen van den Berg en Betje Schaapherder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.