Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 604:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Majoor (overleden in 1849), een kind van Mijns Cornelis Majoor en Willemtje Janse Bouwman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerarda Majoor

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Wilhelmina van Eck (geboren in 1849), een kind van Cornelis van Eck en Adriana Maria Uijlenbroek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Lisse gevonden, die nieuwe informatie biedt over Remigius Smakman (geboren in 1851), een kind van Dirk Smakman en Geertruida Post, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Remigius Smakman (geboren in 1851), een kind van Dirk Smakman en Geertruida Post, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rijkje van Beek (overleden in 1851), een kind van Rijk van Beek en Maria Hartman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rijkje van Beek (overleden in 1851), een kind van Rijk van Beek en Maria Hartman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Remigius Smakman (geboren in 1851), een kind van Dirk Smakman en Geertruida Post, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen Spigt (overleden in 1852), een kind van Hendrik Arieszoon Spigt en Aagje Harmens van der Molen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Martje Spigt

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Witte (overleden in 1852), een kind van Jan Fransz Witte en Grietje Dirks Zijm, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fredrik Tanis (overleden in 1852), een kind van Dirk Cornelisz Tanis en Cornelia Nieman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.