Genealogie Wiebus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 49:

Foppe Visser is geboren op 28 november 1850 te Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertruida Visser is geboren op 18 september 1853 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pietje Pietrje de Vries is geboren op 5 mei 1854 te Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gertje Visser is geboren op 8 september 1857 te Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Dirk Cornelis Visser is geboren op 27 november 1858 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gooitzen Gosses Visser is overleden op 1 oktober 1862 te Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Cornelis Visser en Seijke Hendriks Visser zijn getrouwd op 21 april 1866 in Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gosse Goois Visser en Dirkje Jobs Visser zijn getrouwd op 30 augustus 1867 in Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Rein Reins Smid en Trijntje Botes Zwart zijn getrouwd op 25 december 1867 in Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Visser en Fietje Kleijn zijn getrouwd op 31 december 1871 in Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.