Genealogie Wetting - van Wel

Foto van A.H.J. Wetting

De publicatie Genealogie Wetting - van Wel is samengesteld door (neem contact op) Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Mijn onderzoek naar voorouders bevat de namen van mijn directie voorouders, (vaders kant: Wetting - Homminga en aanverwanten en moeders kant: van Wel - Catin (in allerlei varianten) en aanverwanten.

Onderzoek in archief en op internet, waar ik de documenten van heb ingezien, worden door mij in mijn privé gegevens van deze genealogie met bronvermelding weergegeven. Daar ik heb gemerkt dat "onderzoekers" er met mijn gegevens van door gaan zonder bronvermelding van mij, heb ik mijn bronnen op deze site verwijderd. Ik ben van mening dat "onderzoekers" zelf de exacte bronnen dienen te onderzoeken en niet klakkeloos gegevens van anderen dienen over te nemen. Sorry. Indien u interesse heeft in mijn bronvermelding, kunt u mij een berichtje sturen.

Een genealogie is nooit klaar. Is oneindig, zullen we maar zeggen. Immers ook aanverwanten wil ik zo veel mogelijk opnemen. En natuurlijk zoveel mogelijk terug. Ook arbeidsomstandigheden, woonomstandigheden hebben mijn interesse. Geschiedenis in het kort. etc.

Ieder die kan bijdragen of helpen deze genealogie verder uit te breiden, ben ik zeer erkentelijk. Heeft u opmerkingen, aanvullingen, of anderzins, ik hou mij aanbevolen.  Waarvoor hartelijk dank. U mag mij altijd een e-mail berichtje sturen. Ik probeer op korte termijn daarop te antwoorden.

Indien u gegevens van mij overneemt, wilt dit dan vermelden in uw gegevens! BVD.

Vriendelijke groet,  Atty Wetting


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie

  • Afstammelingen van Hendrick Hendrickx Postma WETTING (parenteel van generaties)


Vandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!