genealogieonline

Genealogie Wetting - van Wel

Foto van A.H.J. Wetting

De publicatie Genealogie Wetting - van Wel is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.943 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn onderzoek naar voorouders bevat de namen van mijn directie voorouders, (vaders kant: Wetting - Homminga en aanverwanten en moeders kant: van Wel - Catin (in allerlei varianten) en aanverwanten.

Ik probeer zoveel mogelijk ook de bron vermelding weer te geven. Onderzoek in archief en op internet, waar ik de documenten van heb ingezien, worden door mij in deze genealogie met bronvermelding weergegeven. Doch een genealogie is nooit klaar. Is oneindig, zullen we maar zeggen. Immers ook aanverwanten wil ik zo veel mogelijk opnemen. En natuurlijk zoveel mogelijk terug. Ook arbeidsomstandigheden, woonomstandigheden hebben mijn interesse. Geschiedenis in het kort. etc.

Ieder die kan bijdragen of helpen deze genealogie verder uit te breiden, ben ik zeer erkentelijk. Heeft u opmerkingen, aanvullingen, of anderzins, ik hou mij aanbevolen.  Waarvoor hartelijk dank. U mag mij altijd een e-mail berichtje sturen. Ik probeer op korte termijn daarop te antwoorden.

Vriendelijke groet,  Atty Wetting


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Connecties


Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?