genealogieonline

Genealogie Wetting - van Wel

Bild von A.H.J. Wetting

Die Veröffentlichung Genealogie Wetting - van Wel wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 2.768 Personen. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik.


Mijn onderzoek naar voorouders bevat de namen van mijn directie voorouders, (vaders kant: Wetting - Homminga en aanverwanten en moeders kant: van Wel - Catin (in allerlei varianten) en aanverwanten.

Onderzoek in archief en op internet, waar ik de documenten van heb ingezien, worden door mij in mijn privé gegevens van deze genealogie met bronvermelding weergegeven. Daar ik heb gemerkt dat "onderzoekers" er met mijn gegevens van door gaan zonder bronvermelding van mij, heb ik mijn bronnen op deze site verwijderd. Ik ben van mening dat "onderzoekers" zelf de exacte bronnen dienen te onderzoeken en niet klakkeloos gegevens van anderen dienen over te nemen. Sorry.

Een genealogie is nooit klaar. Is oneindig, zullen we maar zeggen. Immers ook aanverwanten wil ik zo veel mogelijk opnemen. En natuurlijk zoveel mogelijk terug. Ook arbeidsomstandigheden, woonomstandigheden hebben mijn interesse. Geschiedenis in het kort. etc.

Ieder die kan bijdragen of helpen deze genealogie verder uit te breiden, ben ik zeer erkentelijk. Heeft u opmerkingen, aanvullingen, of anderzins, ik hou mij aanbevolen.  Waarvoor hartelijk dank. U mag mij altijd een e-mail berichtje sturen. Ik probeer op korte termijn daarop te antwoorden.

Indien u gegevens van mij overneemt, wilt dit dan vermelden in uw gegevens! BVD.

Vriendelijke groet,  Atty Wetting


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der Vergangenheit
Gefundene Online-Scans Scans zoeken

Übereinstimmungen gefunden Aanknopingspunten tussen stambomen


Opfer des Zweiten WeltkriegsDer Zugriff auf die Bilder der Publikation ist vom Autor eingeschränkt.

Wenn Sie von dem Autor/der Autorin eingeladen sind, können Sie sich anmelden und den privaten Bereich anschauen.
Testen Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 7.500 Ahnenforscher sind bereits dabei!


Das Einloggen in den privaten Teil dieser
Publikation ist nur auf Einladung durch den
Autor möglich!


Abbrechen


Haben Sie Ihr Passwort vergessen?