Genealogie Verbrugge en Eijkemans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 546:

Karel Verberne is geboren op 5 september 1828 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Francisca van Bussel is geboren op 26 februari 1831 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Janssen is geboren op 19 maart 1832 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius van der Vorst is geboren op 24 april 1832 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria van Heugten is geboren op 7 juni 1832 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria van Heugten is overleden op 28 februari 1833 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes van Mierlo en Maria Roijackers zijn getrouwd op 11 mei 1833 in Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabetha Wilhelmi Adriani Eijkemans is overleden op 18 mei 1833 te Son en Breugel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Son en Breugel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna van Heugten is geboren op 11 december 1833 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika van Valen is geboren op 16 oktober 1834 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.