Genealogie Verbrugge en Eijkemans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 546:

Anna Iven is overleden op 17 september 1821 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Andreas van den Eijnden is geboren op 8 december 1821 te Mierlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Mierlo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Goordiena der Kinderen is geboren op 19 december 1822 te Best. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Best » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria van den Brand is geboren op 1 juli 1823 te Son en Breugel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Son en Breugel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Francis Verrijt is geboren op 7 november 1823 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelus van Boxtel is geboren op 24 december 1823 te Son en Breugel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Son en Breugel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joannes Wilhelmus Hoebergen is geboren op 25 september 1824 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Sauvé is overleden op 21 mei 1826 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joseph Hurkmans is geboren op 12 december 1826 te Son en Breugel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Son en Breugel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacobus Moonen is geboren op 4 juli 1828 te Westerhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Westerhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.