Genealogie Verbrugge en Eijkemans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 541 - 546 van 546:

Antonia Eijkemans is overleden op 25 juli 1951 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika Janssen is overleden op 18 juni 1952 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Allegonda Eijkemans is overleden op 21 december 1952 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Cornelia Nieuwlaat is overleden op 2 januari 1954 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Dielissen is overleden op 10 juli 1954 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Gielen is overleden op 19 april 1955 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.