Genealogie Van Houdt

Foto van Jan Ploegman
De publicatie Genealogie Van Houdt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.556 personen. Vanwege privacy zijn 4 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 2 december 2023.


Beschrijving van meerdere Van Houdt families met als oorsprong o.a. Noord-Brabant, Rotterdam en Tholen .
De belangrijkste families hebben de volgende stamvaders:
1. Jacobus van Houdt (<1680 Leiden - 1726 Zevenbergen).
2. Adrianus van Houdt (<1615 - 1648 Oirschot).
3. Mattijs van Houdt (<1770 - <1880 Wijchen).

Het oudst gevonden gebruik van de naam Van Houdt is in 1626.
Op 16 december 1626 wordt Adrianus van Houdt begraven in Oirschot. Maart 1632 wordt in Leende Judoca van Houdt gedoopt als dochter van Wilhelmus van Houdt en Anna.
Op 24 februari 1644 wordt Maria van Houdt gedoopt in Oirschot als dochter van Guielmus Arnoldus van Houdt en Maria Henricus van Ginnoven.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jan Ploegman

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Jan Ploegman

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!