Genealogie Van der Mersch-De Knijff

Foto van Wilco van der Mersch
De publicatie Genealogie Van der Mersch-De Knijff is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.087 personen. Vanwege privacy zijn 1.257 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 oktober 2015.


Welkom op deze genealogie-site! Als u denkt familie te zijn van mensen in deze stamboom kunt u zich aanmelden op www.vandermersch.net. Daar is tevens een uitgebreide collectie van foto's te zien, die te groot is om op GenealogieOnline te plaatsen. U kunt hier ook verschillende aktes bekijken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Wilco van der Mersch
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!