Genealogie Van der Mersch (België en Frankrijk)

Foto van Wilco van der Mersch
De publicatie Genealogie Van der Mersch (België en Frankrijk) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 198 personen. Vanwege privacy zijn 314 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 25 januari 2014.


Welkom op deze genealogie-site! Als u denkt familie te zijn van mensen in deze stamboom kunt u zich aanmelden op www.vandermersch.net. De stamboom in deze publicatie gaat over het Belgische en Franse deel van de familie van der Mersch. Wanneer u geïnteresseerd bent in het Nederlandse deel, ga dan naar Genealogie Van der Mersch-de Knijff.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Wilco van der Mersch
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!