Genealogie Van der Bijl - 42 stammen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 949:

Jan Fasinga is geboren op 13 augustus 1813 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Taecke Tecke Sjoerds van der Bijl en Joukje van der Bank zijn getrouwd op 5 september 1813 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Fasinga is overleden op 1 december 1813 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lutske Hendriks Wijma is geboren op 14 december 1813 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ynske Jonkhof is geboren op 29 januari 1814 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hiltje van den Bos is geboren op 4 februari 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Geertsz. van der Bijl is overleden op 8 april 1814 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Reintje Tjitzes Tuinstra en Antje Liewes van der Bijl zijn getrouwd op 15 mei 1814 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jesina Jacobs Poort is geboren op 29 mei 1814 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Verdries is geboren op 4 juni 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.