Genealogie Van der Bijl - 42 stammen

Foto van Coen van der Bijl
De publicatie Genealogie Van der Bijl - 42 stammen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 29.308 personen. Vanwege privacy zijn 2.880 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 11 november 2022.


Vanaf 1985 zijn door Vereniging Van der Bijl en vanaf 2014 haar rechtsopvolger

Stichting Familienaam Van der Bijl, grote hoeveelheden genealogische gegevens verzameld over de familienaam Van der Bijl.

Het resultaat tot nu toe is een verzameling van voorlopig nog onafhankelijke niet aan elkaar gerelateerde stammen, totaal 42 stuks.

De grootste concentraties zijn in Zuid Holland, Noord Holland en Friesland, 3 aparte stammen waarvan één op Schouwen-Duiveland, één in de Langstraat rond Waalwijk en  Zegwaart omgeving Zoetermeer

In Zuid-Afrika zijn veel nakomelingen afkomstig uit Overschie, maar vanwege de geografische situatie als een aparte stam opgevoerd.

Om groter bereik te genereren voor geïnteresseerden over de familienaam Van der Bijl,

is er voor gekozen om met Genealogie Online meer genealogische informatie te verkrijgen, te verwerken en met elkaar te delen.

Voor de familie Bijl kijk eens op https://www.stamboomonderzoek.com/theobijl/index.php

Update 22-02-2023

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Coen van der Bijl
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!