Genealogie Post-Oost » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 3.146:

Evert Hindriks Brondsema en Hendrikje Jacobs Dijk zijn getrouwd op 1 november 1812 in 't Zandt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » 't Zandt » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Annechien Derks Mulder is geboren op 29 november 1812 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Haijkes Bakker en Hilje Hindriks Post zijn getrouwd op 30 december 1812 in Bierum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bierum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Deddo Drent is geboren op 11 februari 1813 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertje Ernst Leuring is geboren op 3 april 1813 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wemelina Sijbrands Junior is overleden op 4 april 1813 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aldert Gerrits Post en Elijzabeth Tammes Sebens zijn getrouwd op 9 april 1813 in Bierum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bierum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geertje Kaspers Bimolt is overleden op 17 april 1813 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Eissina Stheeman is geboren op 29 april 1813 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend IJzebrands Groendijk en Klaaske Tjarks zijn getrouwd op 30 april 1813 in Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.