Genealogie Post-Oost » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 3.146:

Herman Henrich Schröeder en Aafke Geerts Ganzeveld zijn getrouwd op 8 maart 1812 in Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Roelof Haitzema en Egberdina Friesina Post zijn getrouwd op 22 april 1812 in Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johann Friederich (Fredrik) Dietz en Geertruid Diephuis zijn getrouwd op 26 april 1812 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Schelte Jacobs Post is geboren op 16 mei 1812 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Henriettha Dietz is geboren op 19 mei 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderikus Post en Berendina Catharina Stheeman zijn getrouwd op 21 mei 1812 in Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Adriaantje Gisolf is geboren op 27 juni 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderikus Jozeph Harmannus Johannes Vinke is geboren op 15 augustus 1812 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hester Samson Cohen is geboren op 3 oktober 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Catharina Barbara Post is geboren op 15 oktober 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.