Genealogie Post-Oost » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 3.141 - 3.146 van 3.146:

Anneke Foskéa Barlagen is overleden op 16 november 1963 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirk Post is overleden op 30 december 1963 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Francinus Laroij is overleden op 26 februari 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hilje Slagter is overleden op 29 februari 1964 te Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hannes van der Woude is overleden op 5 mei 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Post is overleden op 30 november 1964 te 't Zandt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » 't Zandt » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.