Genealogie Ploegman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.147:

Aaltje Berents Bosma is geboren op 29 december 1824 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wijpke Ploegman is geboren op 30 december 1824 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Ploegman is geboren op 6 februari 1825 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Jacobs Ploegman en Hindrikje Klasen Buur zijn getrouwd op 23 april 1825 in Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anje Hendriks Ploegman is geboren op 17 juni 1825 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Rozemulder is geboren op 29 september 1825 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Janna van der Molen is geboren op 8 oktober 1825 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arent Harmannus Bakker is geboren op 23 oktober 1825 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Jurriens Bisschop en IJtje Jogchums Dijkema zijn getrouwd op 21 mei 1826 in Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

IJtje Jakobs Kuikenga is geboren op 8 juni 1826 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.