Genealogie Ploegman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.151:

Cornelisje Eleveld is overleden op 15 juni 1822 te Noorddijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noorddijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Claas Ploegman en Grietje Pieters zijn getrouwd op 29 juni 1822 in Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Freerk Klasen Ploegman is geboren op 21 oktober 1822 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Jakobs Rijzinga is geboren op 1 november 1822 te Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Barteld Tonnis Velt en Geeske Doekes de Boer zijn getrouwd op 2 november 1822 in Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anje van der Molen is geboren op 10 december 1822 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje Hindriks Bos is geboren op 17 september 1823 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan van der Molen is geboren op 21 april 1824 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lulof Freerks Ploegman en Anje Tonnis Veld zijn getrouwd op 8 mei 1824 in Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Remmert Westendorp is geboren op 17 november 1824 te 't Zandt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » 't Zandt » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.