Genealogie Meert - Dressler » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 605:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eduard Coolsens (overleden in 1827), een kind van Pieter Johannes Coolsens en Idonia de Bruijne, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Charel Louis van Loij (overleden in 1828), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Charel Louis van Loij (geboren in 1828), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Francies van de Walle (geboren in 1828), een kind van Pieter Francies van de Walle en Idonia Egidia van Puijvelde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Colletta Buijs (geboren in 1828), een kind van Francies Buijs en Anna Catharina Zomers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eugenia van Loij (geboren in 1829), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ludovicus Franciescus van de Walle (overleden in 1829), een kind van Pieter Francies van de Walle en Idonia Egidia van Puijvelde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Colletta Buijs (geboren in 1829), een kind van Francies Buijs en Anna Catharina Zomers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ludovicus van de Walle (geboren in 1829), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francies Eggermont (overleden in 1830), een kind van Cornelis Eggermont en Cornelia Eggermont, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.