Genealogie Meert - Dressler » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 605:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van de Walle (overleden in 1823), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Norbertus Poppe (geboren in 1823), een kind van Jacobus Poppe en Maria Cornelia de Smet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dominicus Franciskus van Loij (geboren in 1824), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Franciscus van de Walle (geboren in 1824), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Angela Poppe (geboren in 1824), een kind van Jacobus Poppe en Maria Cornelia de Smet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Petronella van de Walle (geboren in 1825), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dominicus Franciscus van Loij (overleden in 1826), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia van Loij (geboren in 1826), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Baptist van de Walle (geboren in 1826), een kind van Pieter Francies van de Walle en Idonia Egidia van Puijvelde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Baptist van de Walle (overleden in 1827), een kind van Pieter Francies van de Walle en Idonia Egidia van Puijvelde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.