Genealogie Meert - Dressler » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 605:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus de Potter (overleden in 1817), een kind van Judocus de Potter en Catharina van Schooten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Francies van de Walle (geboren in 1819), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van de Walle (overleden in 1820), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ludovicus Servaes de Paepe (geboren in 1821), een kind van Casimirus de Paepe en Sophia Johanna Castermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rosalia van de Walle (geboren in 1821), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Judocus Poppe (geboren in 1821), een kind van Jacobus Poppe en Maria Cornelia de Smet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Carolina Smit (overleden in 1822), een kind van Pieter Joannes Smit en Apolonia Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Franciscus Smit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levinus van Loij (geboren in 1822), een kind van Pieter van Loij en Maria Brigitta van Damme, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth van de Walle (geboren in 1822), een kind van Cornelis Johannes van de Walle en Petronella Theresia Servaes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Sophia Coolsens (overleden in 1823), een kind van Pieter Johannes Coolsens en Idonia de Bruijne, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.