De genealogie van M.F. Kruse

Foto van Henk Kruse
De publicatie De genealogie van M.F. Kruse is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 578 personen. Vanwege privacy zijn 59 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 11 april 2023.


Op deze site treft u de genealogie aan van de voorouders van M.F. Kruse. Dit betreffen de initiële hoofdtakken: Kruse, Zegelaar, Odijk en van der Tas.

Het doel is om een bewezen genealogische lijn te kunnen vormen. Vrijwel wekelijks worden nieuwe bronnen toegevoegd aan de database met bewezen feiten. Mocht er naar uw idee een fout geslopen zijn, verneem ik dat natuurlijk graag.

De bronsoftware van waaruit gewerkt wordt is RootsMagic; inmiddels versie 9.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!