Genealogie Krook » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 42:

Albert Albertsen Crock en Dieuwer Sijmons zijn getrouwd op 16 januari 1628 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Albert Albertsen Crock en Dieuwer Sijmons zijn getrouwd op 16 januari 1628 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Symon Albertsz Krock is geboren op 27 juli 1632 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Grietjen Alberts Krock is geboren op 23 mei 1634 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aeltje Alberts Krock is geboren op 25 januari 1637 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Albertsz Krock is geboren op 18 februari 1639 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Symon Albertsz Krock is overleden op 10 februari 1660 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Guurtje Krook is geboren op 11 april 1697 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Frederik Abrahams Gordijn is geboren op 6 oktober 1697 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aachje Croock is overleden op 13 januari 1700 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.