Genealogie Krook » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 275:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lourens Krook (1785-1864) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lourens Krook.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hoeve (1785-1868) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hoeve.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirkje Vleugel (1787-1841) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirkje Vleugel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tammo Riddering (1806-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tammo Riddering.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Doedens (1811-1882) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Doedens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Catharina Rees (1817-1858) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Catharina Rees.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lourens Krook (1822-1911) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lourens Krook.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Roelf Leendert Krook (1828-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Roelf Leendert Krook.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik te Winkel (1833-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik te Winkel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Smit (1838-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Smit.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.