Genealogie Krook » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 104:

Hendrik Cornelisse Krook is overleden op 30 juni 1725 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes Croock is geboren op 29 februari 1728 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adrianus Crock is geboren op 9 december 1729 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Jan Cornelisse Krook is overleden op 9 februari 1731 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelia Crock is geboren op 16 maart 1732 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Marinus Croock is geboren op 22 november 1733 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Mareijnus Nelst en Dijmpna Adriaansse Croock zijn getrouwd op 17 oktober 1734 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Melchior Crock is geboren op 18 januari 1736 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Laurentius Crock is geboren op 26 mei 1738 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Maria-Jans Stillens is overleden op 13 februari 1740 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.