Genealogie Krook » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 245:

Gerardus du Croix is geboren op 11 mei 1812 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham du Croix is geboren op 23 juni 1812 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter du Croix is geboren op 3 januari 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Krook is overleden op 6 mei 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Johannes van Leeuwen is geboren op 30 juli 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Huibert Knotter is geboren op 12 augustus 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter du Croix is geboren op 17 augustus 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria du Croix is geboren op 18 september 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter van Vliet en Klaasje Gerritsdr Krook zijn getrouwd op 10 november 1814 in Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina du Croix is geboren op 12 maart 1815 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.