Genealogie Krook » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 203:

Willem Adam Lambertus Krook is geboren op 8 februari 1811 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelia Krook is geboren op 12 januari 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Lijdia Klapwijk is geboren op 17 maart 1812 te Bleiswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Bleiswijk » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Willem Adam Lambertus Krook is overleden op 13 december 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jeanette Krook is geboren op 18 februari 1813 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Anna Wilhelmina Krook is geboren op 18 mei 1813 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Pieter van der Schans en Johanna Gerritsdr Krook zijn getrouwd op 28 september 1814 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Joannes Pfeiffer en Cornelia Margaretha Krook zijn getrouwd op 23 november 1814 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Elisabet de Krook is overleden op 14 februari 1815 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Willem (William) Krook is geboren op 27 april 1815 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.