Genealogie Krook » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 341 - 350 van 350:

Siemon Cornelis Sietsema is overleden op 22 februari 1950 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Ebeltje Neeltje van der Veen is overleden op 12 mei 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Leendert Krook is overleden op 18 november 1955 te Noorddijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noorddijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sjoukje van der Meer is overleden op 5 december 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jeane Wilhelmina Palm is overleden op 20 februari 1956 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jantje Krook is overleden op 22 februari 1958 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hiltje Kraaijma is overleden op 13 april 1959 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arie Groenendal is overleden op 7 april 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anje Krook is overleden op 1 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Hermse is overleden op 11 mei 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.