Genealogie Haantjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 3.770:

Jeltje Jacobs van der Zee is overleden op 26 februari 1813 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gerben Jacobs Schreiber en Aagtje Johannes Hoekstra zijn getrouwd op 3 maart 1813 in Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jurjen Hoekstra Lyber is geboren op 6 april 1813 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Luiten Jetten en Gerrigje Hendriks Huisman zijn getrouwd op 15 april 1813 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerryt Hendriks van der Leeuw en Geertje Klases de Jong zijn getrouwd op 2 mei 1813 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wouter Hantjes Hiemstra en Klaaske Murks Tichelaar zijn getrouwd op 6 mei 1813 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gelkje Folkerts is overleden op 7 mei 1813 te Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Leendert Karels Kramer is geboren op 15 juni 1813 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ynske Jans de Vries is overleden op 4 augustus 1813 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Doutzen Lieuwes Douma is geboren op 5 augustus 1813 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.