Genealogie Haantjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 3.770:

Kristiaan Nijhuis is geboren op 6 oktober 1812 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Vlassinga is geboren op 14 oktober 1812 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Linze Annes van der Heide is geboren op 16 oktober 1812 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anne Douwes Zondervan is geboren op 21 oktober 1812 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoerd Jans van Rhee is geboren op 1 november 1812 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Beidschat is geboren op 13 december 1812 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Getje Leeuwkes Schuitmaker is geboren op 14 december 1812 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ymkje van Zandbergen is geboren op 19 december 1812 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jetske Jaarsma is geboren op 30 december 1812 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Sjoerds Haantjes en Wijtske Jans van Rhee zijn getrouwd op 13 februari 1813 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.