Genealogie familie Kies, Vergoossen, Damen en Midden Limburgse Families » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 76 van 76:

Johanna Theodora Anna Maria van Haaren is overleden op 24 december 1938 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Else Feddes Bies is overleden op 21 juli 1939 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willemina Johanna Fiselier is overleden op 8 augustus 1949 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berend Johannes Veldhoen is overleden op 22 december 1949 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrina Loomann is overleden op 12 november 1950 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Feller is overleden op 25 januari 1954 te Waalre. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Waalre » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.