Genealogie familie Kies, Vergoossen, Damen en Midden Limburgse Families » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 76:

Wilhelmus Verdonschot is overleden op 26 augustus 1887 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Michiel Smolenaers is overleden op 21 maart 1888 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus Verdonschot is overleden op 5 september 1889 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hubertus Petrus van Luijt en Anna Maria Bijnen zijn getrouwd op 20 september 1889 in Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Verdonschot is overleden op 20 april 1890 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria Bijnen is overleden op 13 november 1891 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrina Verdonschot is overleden op 16 februari 1892 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius Verdonschot is overleden op 10 november 1893 te Gestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gestel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria Verdonschot is overleden op 22 november 1894 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hubertus Jacobus Cornelis van Luijt is geboren op 22 juni 1898 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.