Genealogie familie Kies, Vergoossen, Damen en Midden Limburgse Families

Foto van René Kies
De publicatie Genealogie familie Kies, Vergoossen, Damen en Midden Limburgse Families is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.999 personen. Vanwege privacy zijn 1.743 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 30 januari 2023.


Ik ben René Kies.

De genealogieën die ik maandelijks voorzie van een update, betreffen mijn vaderslijn (Kies en Beijert) en Moederslijn (Kessen en Van Dinten). Verder een lopend onderzoek aangaande Midden Limburgse Families zoals Schulpen, Vergoossen, Stoffels,  Driessens, Veldhoen, Damen, Brentjens, Stoffels etc

Het parenteel Kies/Beijert is overwegend Fries/Gronings, met voorouders die voornamelijk in Weststellingwerf leefden. Een andere grote familie Kies uit de randstad heeft niks met deze genealogie te maken. 

Mijn digitale werkomgeving is (nu nog) software van MyHeritage, zoals te zien aan mijn bronvermeldingen. Elke maand voer ik een vernieuwde en verbeterde Gedcom in.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!