genealogieonline

Genealogie familie Kies, Damen, Beijert, Schulpen, Vergoossen, Stoffels, Kessen, Van Dinten, Driessens, Veldhoen

Bild von René Kies

Die Veröffentlichung Genealogie familie Kies, Damen, Beijert, Schulpen, Vergoossen, Stoffels, Kessen, Van Dinten, Driessens, Veldhoen wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 9.538 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 422 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Ik ben René Kies.

De genealogieën die ik maandelijks voorzie van een update, betreffen mijn vaderslijn (Kies en Beijert) met parenteel, die van mijn vrouw (Damen) en de familieleden van onze moeders en oma’s (Schulpen, Vergoossen, Driessens, Stoffels, Kessen en Van Dinten)

 De site https://rkes.home.xs4all.nl/ gaat specifiek over Kies en Beijert

Het parenteel Kies/Beijert is overwegend Fries, met voorouders die voornamelijk in Weststellingwerf leefden. Een andere grote familie Kies uit de randstad heeft niks met dit parenteel te maken. “Damen” concentreert zich net als “Schulpen” in het zogeheten smalste stukje van Nederland; Susteren, Echt, Roosteren en Dieteren in Limburg. De Driessens stammen uit Limburg, voornamelijk uit Wessem en omgelegen dorpen. De familie Stoffels stamt af van een Duitse familie in Saeffelen, net over de grens bij Koningsbosch. Inwoners van dat gebied  trokken massaal half de 18de eeuw naar vrijgegeven boerenland, waaruit Koningsbosch  is ontstaan. Stoffels is er al bijna 2 eeuwen lang de grootste familie. De familie Kessen stamt uit zuid Limburg, overwegend Maastricht. De familie Van Dinten is van oorsprong een Brabantse familie, voornamelijk uit Oeffelt en omgeving.

Mijn digitale werkomgeving is (nu nog) software van MyHeritage, zoals te zien aan mijn bronvermeldingen. Elke maand voer ik een vernieuwde en verbeterde Gedcom in.


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der Vergangenheit

Testen Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 7.500 Ahnenforscher sind bereits dabei!