Genealogie De Brabander

Foto van Jan de Brabander
De publicatie Genealogie De Brabander is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.670 personen. Vanwege privacy zijn 1.236 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 13 maart 2024.
Op 9 februari 1702 gaf het dorps- en het armenbestuur van Rijsbergen “uijt mede doogentheijt, en Christelijcke lieffde” aan Simon de Brabander, afkomstig uit Mechelen, en diens vrouw Elisabeth Tirion verlof om in het dorp te wonen op voorwaarde, dat zij en hun kinderen nooit aanspraak konden maken de fondsen van het armbestuur, wat man en vrouw ondertekenden.


Rond 1726 verhuizen twee zoons (Jacob en Willem) van Rijsbergen naar het Westland (Naaldwijk). De jongste zoon Simon gaat rond 1755 ook naar het Westland (Maassluis).


Eind jaren zeventig ben ik begonnen met familieonderzoek naar de familie De Brabander. Het resultaat staat nu op internet.

De bronnen staan bij de notities.

Zie ook: https://www.genealogiedebrabander.nl en https://gw.geneanet.org/jeedebee_w

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Jan de Brabander


Collecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie GensDataPro gebruikersGensDataPro gebruikers

Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma GensDataPro.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!