Genealogie De Bock » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 163:

Trijntje Cornelis Luit is overleden op 13 september 1842 te Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Esdert Nobbe is geboren op 26 januari 1844 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Esdert Nobbe is overleden op 27 februari 1844 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johan Henrich Kamp en Anna Hindriks Bollen zijn getrouwd op 31 mei 1845 in Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Bosker is geboren op 30 november 1845 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bene Everts Nobbe is overleden op 16 oktober 1846 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Derks Jans Blum en Frouwke Antoons Heigerman zijn getrouwd op 18 augustus 1847 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derks Jans Blum en Frouwke Antoons Heigerman zijn getrouwd op 18 december 1847 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Lubbert Theils en Fenne Lammerts Mulder zijn getrouwd op 18 mei 1848 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Miena Blum is geboren op 23 januari 1849 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.