Genealogie De Bock » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 163:

Wilhelmina Bultena is overleden op 19 april 1836 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Geertsema is overleden op 5 februari 1838 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tjirk Entes Mulder en Roelfien Lammerts Dijkema zijn getrouwd op 21 april 1838 in Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anton Frederik Heigerman is overleden op 26 januari 1840 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Eije Benes Nobbe is overleden op 24 januari 1841 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adde Harms Kruisinga en Fenna Leenderts Bödeker Of Beudeker zijn getrouwd op 8 mei 1841 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Bene Everts Nobbe en Fenne Lammerts Mulder zijn getrouwd op 29 mei 1841 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Lammert Nobbe is geboren op 30 augustus 1841 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertje Kruisinga is geboren op 8 november 1841 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Klasen Veldkamp is overleden op 25 juni 1842 te Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.