Genealogie De Bock

Foto van N. de Bock
De publicatie Genealogie De Bock is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.719 personen. Vanwege privacy zijn 1.363 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 1 november 2023.


Dit is de digitale uitwerking van de noeste arbeid van S.E.B.J. de Bock. Mijn dank gaat uit naar de vele mensen die in het verleden al hebben samengewerkt met mijn vader om vooral de gegevens uit de Steenwijk uit de archieven op te diepen. Als ik nu namen ga noemen vergeet ik er ongetwijfeld een paar. Als U aanvullingen heeft of correcties dan stellen we dat zeer op prijs.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!