genealogieonline

Voorouders van Paul, Hein en Elkie Clowting

Foto van Fieke Bazelmans

De publicatie Voorouders van Paul, Hein en Elkie Clowting is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.745 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De kwartierstaten van mijn kinderen. Het is mijn bedoeling om zoveel mogelijk voorouders van mijn kinderen te verzamelen in kwartierstaten. Voor mij zijn namelijk zowel de mannelijke als de vrouwelijke lijnen belangrijk. En de vrouwelijke lijnen zijn eigenlijk nog belangrijker - je weet altijd zeker wie de moeder is van een kind, maar van de vader kun je dat niet met 100 procent zekerheid zeggen...

De lijnen aan de kant van mijn kinderen hun vader zijn nog maar summier, op de Clowting tak na, die is redelijk compleet. Aan hun moeders kant is de boel al aardig compleet - 8 generaties volledig, en de generaties daarvóór beginnen ook aardig vorm aan te nemen.

Ook de voorouders van mijn partner Helmuth Busch zijn opgenomen in deze stamboom. Grappig om te zien dat ook wij weer diverse voorouders delen, weliswaar in het grijze verleden (middeleeuwen) maar het is toch leuk!

Alle hulp is dan ook welkom.

Fieke Bazelmans


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen


Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 91 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?