genealogieonline

Familie Van Eijk tak Barendrecht en Pernis

Foto van R. Schuurmans

De publicatie Familie Van Eijk tak Barendrecht en Pernis is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.262 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 19 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De zoektocht naar mijn voorouders van moeders(Van Eijk)zijde leverde veel informatie op van naamgenoten waarvan de relatie met de eigen familie (nog) niet kan worden vastgesteld. Deze "bijvangst" heeft dusdanige proporties aangenomen dat publicatie ervan interessant kan zijn voor mede amateur-genealogen. Op deze site publiceer ik alleen de grot(re) takken van de verschillende families Van Eijk. De verzamelde informatie is nagenoeg alleen het resultaat van deskresearch.
Voor de Barendrechtse tak heb ik daarnaast in zeer ruime mate gebruik mogen maken van de door Henk en Nico van Eijk uitgewerkte "Genealogie van de familie Van Eijk afkomstig uit Carnisse-Barendrecht". Een genealogie in de vorm van een familieboek, vol met feiten, verhalen en foto's. Deze genealogie bevat dan ook veel meer informatie dan mijn publicatie op deze site. Aanvullingen en correcties zijn niet alleen bij mij van harte welkom, maar ook bij Henk van Eijk. Op verzoek kan ik u zijn emailadres doorgeven. Een exemplaar van de genealogie ligt ter inzage in de oudheidkamer van de stichting Historisch Charlois aan het adres Grondherendijk 82/84 te Rotterdam.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van R. Schuurmans

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van R. Schuurmans

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!