Familie Schuurmans - tak Haaren

Foto van R. Schuurmans

De publicatie Familie Schuurmans - tak Haaren is samengesteld door (neem contact op) Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De zoektocht naar mijn voorouders van vaderszijde leverde veel informatie op van naamgenoten waarvan de relatie met de eigen familie (nog) niet kan worden vastgesteld.
Deze "bijvangst" heeft dusdanige proporties aangenomen dat publicatie ervan interessant kan zijn voor mede amateur-genealogen. Op deze site publiceer ik alleen de grot(re) takken van de verschillende families Schuurmans.
De verzamelde informatie is nagenoeg alleen het resultaat van deskresearch, waarbij vooral gebruik is gemaakt van de digitalisering van veel archieven, Family Search (via Genver) en van publicaties van anderen op sites als Genealogie Online en Geneanet. Verder leidde het gebruik van een bekende zoekmachine tot extra informatie en ten slotte heb ik dankbaar gebruik gemaakt van aanvullingen correcties die ik van mede amateur-genealogen mocht ontvangen.
Aanvullingen en correcties zijn van harte welkom.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!